Graag deel ik mijn kennis met jou.

Kennis over mijn werkwijze, mijn visie op het (werkende) leven, over loopbaan, talent- en potentieel ontwikkeling, over burn-out en stressklachten, duurzame inzetbaarheid, enz.. Maar ik deel ook graag de dingen die mij inspireren, waarmee ik jou weer hoop te inspireren!

“Hoe was je vakantie?”

“Hoe was je vakantie?”

Vakantietijd. Een periode van rust, bezinning, opladen. Mijn vakantie was heerlijk, ik heb me weer diep verbonden met mijn levensmissie. Maar hoe is dat nu voor jou, nu je weer aan het werk bent?

Durf je te vragen om een coachtraject?

Durf je te vragen om een coachtraject?

Het blijft spannend, te moeten erkennen dat het op dit moment niet zo goed met je gaat of dat er iets wringt. Iets wat aandacht nodig heeft. Of dat je behoefte hebt aan persoonlijke ontwikkeling, omdat je voelt dat je stagneert in plaats van leert.

De stress mindset

De stress mindset

In dit artikel leer ik je meer over de stress mindset. Ik leg uit dat je stress kunt inzetten om jouw doelen te behalen.

Het overlijden van mijn vader

Het overlijden van mijn vader

Vandaag leven we precies een maand zonder mijn vader. Ik blik terug op een intensieve periode; hoe was mijn gedrag? Wat waren mijn gedachten? Welke emoties overheersten er? Lukt het om lief voor mezelf te zijn?

Moederdag: de hemel of de hel?

Moederdag: de hemel of de hel?

Aanstaande zondag is het Moederdag: een dag die altijd allerlei gevoelens en emoties oproept – zowel bij de moeders als bij vaders en hun kinderen.

In dit artikel vertel ik je hoe dit werkt. 

Hoe bouwt een burn-out zich op?

Hoe bouwt een burn-out zich op?

Kun je zomaar in een burn-out belanden? Dat is een vraag die mij vaak gesteld wordt. In dit artikel laat ik je zien hoe je kunt veranderen van iemand die met plezier en enthousiasme werkt, naar een medewerker die in een burn-out belandt. Ik neem je mee in de weg naar...

Heb ik een burn-out?

Heb ik een burn-out?

Het gaat niet goed met je. Je maakt je zorgen. Maar wat speelt er precies? Heb je misschien een (beginnende) burn-out?  Als je op het Internet rondstruint tuimelt de ene mening over de andere. Ik kan me voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet.  Er zijn...