Contact met mij

Je bent niet voor niets op mijn website terecht gekomen. Misschien ben je nieuwsgierig? Of vind je dat het tijd is om actie te ondernemen? Ik begrijp heel erg goed dat je nog een drempel ervaart of dat je het spannend vindt me te bellen of onderstaand formulier in te vullen. Het vergt lef en moed om aan de slag te gaan met jouw uitdagingen en je hebt misschien geen idee waar je aan gaat beginnen.
Daarom plan ik altijd graag een vrijblijvend telefoongesprek met je in. Om even rustig kennis te maken, te horen waar jij tegenaan loopt in het leven, in te schatten hoe ik je het beste kan helpen en je ergste zorgen weg te nemen.

Talentenexpert® is gevestigd in Goirle, Noord-Brabant. Klanten in heel Nederland weten me te vinden. Mocht grotere afstand een rol spelen: Een combinatie van face-to-face en video gesprekken werkt uitstekend.

Let op: steeds meer mensen komen met hun vragen bij me, waardoor het kan zijn dat het wat langer duurt voordat je kunt starten. Ik raad je daarom aan om direct een gratis kennismakingsgesprek aan te vragen via het contactformulier hieronder.

Contactformulier