Een Kerntalentenanalyse

Soms is het inzetten van de ‘Kerntalenten-methode’ al voldoende om jezelf diepgaander te leren kennen en je eigen unieke talenten te ontdekken. Het is zo inspirerend en verhelderend om jezelf beter te leren kennen! Zo ontdek je concreet in welke richting je je werk of leven kunt of wilt ontwikkelen. De begeleiding bestaat uit deze stappen:
U

De aanvang

Jouw essentie en talenten leren kennen: een analyse aan de hand van de ‘Kerntalenten-methode’

  • Deel 1: analyse aan de hand van jouw kindertijd
  • Deel 2: delen van de uitkomst voor jou als volwassene
  • Deel 3: hoe is jouw leven tot nu toe gelopen en wat belemmert je om jouw potentieel volledig te benutten?

Rapportage en bespreken van het rapport

Kloppen de bevindingen? Herken jij jezelf in het rapport van de KernTalenten Analyse?

Referentie Emily

“Ik heb mijn analyse uitgebreid en met plezier gelezen. Heel erg waardevol, leuk en ook wel een beetje spannend om te zien hoe je mij (na toch wel een korte ontmoeting) zo goed kunt omschrijven. Ik herken me in heel veel dingen en sommige zaken geven net even die extra bevestiging. Deze inzichten zorgen ervoor dat ik vol vertrouwen de volgende stappen in mijn loopbaan durf te zetten. Dankjewel hiervoor!”

Wil je meer weten over de ‘kerntalenten-methode’, lees dan dit artikel.

Concrete resultaten

 

Ik vind het belangrijk dat jij concrete resultaten haalt. Concrete resultaten zoals: actief solliciteren, het aangaan van nieuwe uitdagingen, je werk of leven anders inrichten, je energiek voelen, innerlijke rust of balans ervaren, luisteren naar je innerlijk weten, anders reageren op situaties, anders communiceren met je omgeving, meer zelfvertrouwen, meer ruimte en mogelijkheden voelen en ervaren om problemen op te lossen, etc.

Ik heb meestal een focus op het ‘werkende leven’, omdat ‘werk’ voor velen een essentieel onderdeel is van hun leven. Tegelijkertijd gaan de inzichten die je krijgt en de persoonlijke ontwikkeling die je doormaakt over je volledige leven. Want als je jouw unieke, persoonlijke kracht ervaart, dan voel je dit zowel in je werk als privé. Je past dat wat je hebt verkregen aan kennis, ervaring en inzichten toe in alles wat je doet. Je ervaart flow.