Milou Boots

Leeftijd: 27

Huidig Beroep: content en social media marketeer

Schets kerntalenten: flexibel, podiumdier, ondernemend, competitief, empatisch, creatief

Situatie

Milou is een echte spring-in-het-veld. Een aanpakker, vrolijk en energiek. Toch worstelde ze af en toe met een aantal belangrijke en onbeantwoorde vragen. Vragen als: waar ben ik nu echt goed in? Doe ik écht de dingen die ik leuk vind? Passen mijn werk en de bijhorende dagelijkse werkzaamheden bij me? Het is niet zo dat ze haar dagelijkse leven écht vervelend vond, maar de vragen die ze had waren er natuurlijk niet zomaar. 

Bij deze een referentie, anders gepresenteerd dan je van me gewend bent. Bij de meeste referenties die ik presenteer, bescherm ik de identiteit aan de hand van een gefingeerde foto én naam. Bij Milou hebben we het eventjes iets anders aangepakt. Zij vond het een mooi idee om haar ervaringen met de wereld te delen aan de hand van een video. Een manier die perfect past bij haar sterke KernTalenten: het podiumdier, de ondernemende geest en de creatieve manier van kijken naar de situatie. 

In deze 10-minuten durende video neemt ze je mee in haar volledige proces. Van haar twijfels, tot haar werkwijze samen met mij en hoe ze alles toepast in haar werk- en privéleven. Veel kijkplezier! 

‘Ik heb een grondig zelfinzicht verkregen, veel meer zelfkennis, ik handel bewuster en veel meer onderbouwd. Ik heb inzicht gekregen in waar nu echt mijn behoeftes liggen, wat ik leuk vind om te doen en waar ik energie van krijg. Maar ook dat ik nu weet hoe en waarmee ik mezelf kan ontwikkelen, op een manier die echt bij me past’