Referenties

Vanzelfsprekend ben ik ervan overtuigd dat mijn werkwijze ,
ook jou verder zal helpen. Maar niets is krachtiger dan de woorden van mensen die al een traject hebben afgerond.

Aantekening: alle casussen zijn volledig waarheidsgetrouw beschreven. Desalniettemin bescherm ik graag de identiteit van mijn cliënten. Ik wil dat iedereen zich helemaal veilig voelt bij mij, om zo toe te werken naar het beste resultaat. De namen én foto’s zijn daarom niet echt. 

Anna van den Berg

Anna van den Berg

“Het traject bij Marianne heeft me bewust gemaakt van mijn veelzijdigheid en mogelijkheden. Ik heb geleerd om bewustere keuzes te maken en duidelijker aan te geven waar ik van ben en waar ik niet of minder van ben, zowel qua werk als in mijn privé omgeving. Ik ervaar meer rust en kan beter plannen en voel mijn toegevoegde waarde in de gesprekken met collega's en relaties. Marianne heeft een positieve benadering en haar aandacht voelt oprecht en betrokken. Dankzij dit traject laat ik me meer zien en horen en maak ik keuzes waar ik zelf blij van word. Bedankt voor je tijd en aandacht Marianne!”

Lees meer

Tom van den Beucken

Tom van den Beucken

“Het traject met Marianne heeft enorm veel voor mij betekend. Het heeft het voor mij mogelijk gemaakt om de laatste periode bij mijn huidige werkgever goed af te ronden. Ik kan Marianne iedereen aanbevelen die niet precies weet wat hij wil, die niet zeker weet of hij op de juiste plek zit of welke kant hij op wil. Ook jongeren kan het veel brengen, bijvoorbeeld bij het kiezen van een studie. Je komt dan meteen op de goede plek terecht!”

Lees meer

Julia Nowak

Julia Nowak

“Ik zal mijn leven lang niet vergeten wat Marianne voor mij heeft gedaan. Ik heb ‘nee’ leren zeggen en geleerd duidelijk te maken aan mijn team wat ik van ze verwacht. Ik voel me soms nog twijfelachtig, maar tegelijkertijd voel ik me ook veel sterker. Ik voel meer rust van binnen. Als mensen in mijn team kritisch zijn, vat ik dit niet persoonlijk op.”

Lees meer

Milou Boots

Milou Boots

“Ik heb een grondig zelfinzicht verkregen, veel meer zelfkennis, ik handel bewuster en veel meer onderbouwd. Ik heb inzicht gekregen in waar nu echt mijn behoeftes liggen, wat ik leuk vind om te doen en waar ik energie van krijg. Maar ook dat ik nu weet hoe en waarmee ik mezelf kan ontwikkelen, op een manier die echt bij me past”

Lees meer

Miranda de bruin

Miranda de Bruin

“Ik kan een traject bij Marianne aan iedereen aanbevelen die met zichzelf in de weg zit. Het is confronterend, maar zó fijn als je er goed uit komt. Ik mag weer zijn wie ik ben en dat gevoel heb ik heel veel jaren niet gekend. Ik vind het jammer dat het afgelopen is, haha.”

Lees meer

Fred Linssen

“Nu past 98 % van wat ik doe bij mijn sterke KernTalenten. Er zitten op dit moment geen werkzaamheden bij die ik gewoon niet zou moeten doen omdat ze mij energie kosten en niet bij mij passen.”

Lees meer

Berry Ouweland

“Mijn leven loopt nu synchroon met mijn kerntalenten. Een leven dat bruist van energie!”

Lees meer

Ineke Peeters 

“Bij mijzelf is er veel meer rust. Ik speel weer met mijn kinderen, voetbal weer met ze. Ik ben weer terug! ”

Lees meer

Jonas Thijssen

Jonas Thijssen

“Marianne wist boven water te halen wat er allemaal voor zorgde dat ik in een burn-out terecht kwam. (…) Ik kan nu veel meer werk aan.”

Lees meer

Eveline Bijlsma

“Na ieder gesprek kwam ik dichterbij wat ik zelf wilde en kreeg ik weer het gevoel dat ik het zelf kon.”

Lees meer