Referenties

Vanzelfsprekend ben ik ervan overtuigd dat mijn werkwijze en mijn visie op het (werkende) leven ook jou verder kan helpen. Maar niets is krachtiger dan de woorden van mensen die al een traject hebben afgerond.

Lees hieronder de verhalen van mensen die weer vol in het leven staan.

Aantekening: alle casussen zijn volledig waarheidsgetrouw beschreven. Desalniettemin bescherm ik graag de identiteit van mijn cliënten. Ik wil graag dat iedereen zich helemaal veilig voelt bij mij, om zo toe te werken naar het beste resultaat. De namen én foto’s zijn daarom niet echt. 

Milou Boots

Milou Boots

“Ik heb een grondig zelfinzicht verkregen, veel meer zelfkennis, ik handel bewuster en veel meer onderbouwd. Ik heb inzicht gekregen in waar nu echt mijn behoeftes liggen, wat ik leuk vind om te doen en waar ik energie van krijg. Maar ook dat ik nu weet hoe en waarmee ik mezelf kan ontwikkelen, op een manier die echt bij me past”

Lees meer

Fred Linssen

“Nu past 98 % van wat ik doe bij mijn sterke KernTalenten. Er zitten op dit moment geen werkzaamheden bij die ik gewoon niet zou moeten doen omdat ze mij energie kosten en niet bij mij passen.”

Lees meer

Berry Ouweland

“Mijn leven loopt nu synchroon met mijn kerntalenten. Een leven dat bruist van energie!”

Lees meer

Ineke Peeters 

“Bij mijzelf is er veel meer rust. Ik speel weer met mijn kinderen, voetbal weer met ze. Ik ben weer terug! ”

Lees meer

Jonas Thijssen

Jonas Thijssen

“Marianne wist boven water te halen wat er allemaal voor zorgde dat ik in een burn-out terecht kwam. (…) Ik kan nu veel meer werk aan.”

Lees meer

Eveline Bijlsma

“Na ieder gesprek kwam ik dichterbij wat ik zelf wilde en kreeg ik weer het gevoel dat ik het zelf kon.”

Lees meer