Wat betekende 2021 tot nu toe voor mij?

De zomervakantie is altijd een ongelofelijk waardevol moment om terug- en vooruit te blikken. Om even helemaal tot rust te komen en te reflecteren. Iets wat zo belangrijk is en nog zo vaak onderschat wordt.

Wat betekende 2021 tot nu toe voor mij?

💁‍♀️ Een van de zwaarste, maar ergens ook mooiste gebeurtenissen, was natuurlijk het overlijden van mijn vader. Eind januari overleed hij onverwacht (zoals ik altijd verwachtte 🙂), na een fatale val. Ik schoot in eerste instantie in de organisatiemodus, in de doe-modus, maar pakte naderhand genoeg rust en ruimte om het verlies te verwerken. Vanuit de acceptatie van mijn verdriet ontstond een mooi verwerkingsproces. Ik denk dat ik alles nu goed verwerkt heb, maar ik denk nog veel aan hem.

💁‍♀️ Wat ook heel sterk naar voren komt als ik reflecteer, is dat ik zeker weet dat ikzelf op het juiste pad zit met Talentenexpert. Ik heb nu al meer klanten mogen helpen dan in heel 2020 en ik krijg keer op keer overweldigend mooie feedback van mijn klanten. Maar nóg belangrijker: de reden waarom ik doe wat ik doe heb ik extreem helder op mijn netvlies. Ik wil zoveel mogelijk mensen (vaak mensen die vastzitten) helpen én inspireren bij het écht benutten van hun talenten.

“Ik heb nu al meer klanten mogen helpen dan in heel 2020 en ik krijg keer op keer overweldigend mooie feedback van mijn klanten.”

💬 “Ik heb inzicht gekregen in waar nu echt mijn behoeftes liggen, wat ik leuk vind om te doen en waar ik energie van krijg.” Eigenlijk een willekeurige quote van een klant. En het zijn dit soort quotes die ervoor zorgen dat ik mijn werk fantastisch vind!

Ik ga er even tussenuit met mijn man en ga echt helemaal niets doen. Ik wens iedereen veel rust en ruimte toe en tot snel!

Je las een blog van mij – Marianne Backx
Reageren mag altijd en delen ook.

Wat ook mag, is doorklikken naar de diensten op mijn website:

Mijn diensten:

  • Een volledig coachingstrajectUitermate effectief en succesvol voor mensen die kampen met burn-out of stress-gerelateerde klachten, bij loopbaanvragen, outplacement of als je het gevoel hebt vast te zitten in je werk of leven.
  • KerntalentenanalyseOm jezelf diepgaander te leren kennen en je eigen unieke talenten te ontdekken. Zo ontdek je concreet in welke richting je je werk of leven kunt of wilt ontwikkelen.
  • Coaching – Incidenteel en/of op regelmatige basis, zodat je blijft leven en werken vanuit wie jij wilt zijn en wat jij wilt betekenen of bijdragen.
    En verder:

Marianne wie?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.