Talentenexpert voor werkgevers

Mijn bewezen aanpak zorgt voor:

Z

Intrinsiek gemotiveerde, zelfbewuste, krachtige medewerkers die écht op hun plek zitten. Die zichzelf goed kennen en ’eruit halen wat erin zit’.

Z

Het voorkomen van uitval van medewerkers met burn-out of stress(klachten) en/of het adequaat helpen bij het herstellen hiervan.

Z

Effectieve outplacementtrajecten, waarbij jouw medewerker eerst op zoek gaat naar zijn persoonlijke talenten, kracht en bezieling, voordat hij gaat solliciteren. Zodat hij gaat doen wat hij wil gaan doen.

Juist nu, in tijden van grote onzekerheid, schaarste op de arbeidsmarkt, veel uitval vanwege burn-out (klachten), onderscheidt jouw bedrijf zich door het belang van de medewerker voorop te stellen. Het belang van jouw medewerker is óók het belang van jouw organisatie. Immers, krachtige medewerkers zorgen voor een krachtige organisatie.

Referenties

“Als er medewerkers zoekende zijn, als er dreigend verzuim is of als je je medewerker ‘een cadeautje wil geven’: bel Marianne van Talentenexpert!

Mijn ervaring is dat haar Kerntalentenanalyse – met bijbehorende verdiepingsslagen en zakelijk inlevingsvermogen – een perfecte en unieke aanpak op het gebied van persoonlijke ontwikkeling zijn.”

Marianne Palmen

Directielid & HR-Manager, Transvorm

“Ik ben onder de indruk van het verloop van het outplacementtraject en het mooie resultaat dat het traject met Marianne heeft opgeleverd. Complimenten!

Hij (onze medewerker) geeft zelf ook aan dat de coaching hem enorm geholpen heeft om uit te vinden waar zijn kracht ligt en welke richting hij op wil.”

Martine Zoungrana

Business Manager, Précon Consulting Group

“Onze medewerkster is veel krachtiger en zelfverzekerder geworden. Hierdoor heeft ze veel meer zelf oplossend vermogen gekregen. We zien een zelfverzekerde houding en ze straalt meer zelfvertrouwen uit.

Het is voor mij 100% zeker dat ik de kwaliteiten en werkwijze van Marianne ook zou inzetten voor andere collega’s”

Sanne Reijbroek

HR-adviseur, BACU bakkerij

Waarom Talentenexpert voor werkgevers?

De verantwoordelijkheid van een bedrijf of organisatie voor haar medewerkers gaat veel verder dan het betalen van het maandelijkse loonstrookje. Ik ben er voor de bedrijven en organisaties die begrijpen dat hun medewerkers het belangrijkste kapitaal zijn. Die begrijpen dat voorkomen zoveel beter is dan genezen. Die begrijpen dat de kracht van een organisatie wordt bepaald door de kracht van de medewerkers.

Teveel werkstress is al jaren een belangrijk thema voor zowel werkgevers als werknemers. Hoge taakeisen, weinig ruimte om zelf te bepalen welk werk je doet of hoe je je werk uitvoert, maar ook onaangenaam of ongewenst gedrag van klanten, patiënten, leerlingen of anderen zorgen voor deze werkstress. 1,3 miljoen mensen, oftewel 17% van alle werknemers in Nederland, heeft last van burn-outklachten. Voor meer dan 1 op de 3 mensen die zich werk gerelateerd ziek melden is werkdruk of werkstress de reden van verzuim. En de kosten van dit verzuim? Gemiddeld €300,- per dag per zieke werknemer en €11.000,- per ziektetraject wegens werkstress. Bij diagnose burn-out lopen deze kosten op tot €60.000,-.

Daarom is het zo belangrijk dat jij investeert in jouw medewerker. Zodat zij zelf meer ruimte en meer mogelijkheden ervaren om de problemen waar zij tegenaan lopen, op te lossen. Zodat ze voelen dat ze van betekenis zijn voor jouw organisatie. Zodat ze flow ervaren, hun potentieel benutten én een wezenlijke bijdrage leveren aan jouw organisatie. Zodat jij blij ben met hen en zij blij zijn met jou als werkgever.

Presentaties voor bedrijven

Mijn inspirerende presentaties zorgen voor:

Z

Concrete en directe inzichten, direct toepasbaar op jezelf en je organisatie

Z

Inspiratie om het écht anders te gaan doen

Z

Kennis over burn-out, stress en de Kerntalentenmethode.

Juist nu, in tijden van grote onzekerheid, een enorme schaarste op de arbeidsmarkt en in tijden waar veel mensen serieuze burn-out of stress klachten ervaren, onderscheidt jouw bedrijf zich door het belang van de medewerker voorop te stellen. Mijn aanpak stelt jouw medewerkers centraal en helpt hen om zich krachtig te voelen in wie ze zijn en in het werk dat ze doen. Van stressklachten naar collega’s die écht op hun plek zitten en floreren!

Waarom presentaties van Talentenexpert?

“De presentatie van Marianne was inspirerend en verfrissend: in veel opzichten een eyeopener. Ze nodigde me uit om op een andere manier te kijken naar de talenten van mijn collega’s en de dynamieken van mijn team.” Aldus Jannis van den Heuvel, eigenaar van Sociaal Kapitaal

Mijn presentaties inspireren jou, als (HR-)Manager of bedrijfseigenaar om anders te gaan kijken en anders om te gaan met het talent en het potentieel van jouw medewerker.

Ik neem je mee door de Kerntalenten-methodiek, behandel de waarde van de kindertijd en geef je inzichten over stress en bijbehorende klachten. Én ik laat je zien hoe jouw medewerkers zich tijdens mijn begeleiding ‘transformeren’ naar krachtige, zelfbewuste mensen die met plezier hun rol en positie in jouw organisatie in gaan nemen.

Ik help (en inspireer) mensen die twijfelen over hun werk of zich op dit moment niet op hun plek voelen om (weer) te werken met energie, plezier en zelfvertrouwen. Mijn bewezen aanpak zorgt voor medewerkers die écht op hun plek zitten en hun persoonlijke kracht ervaren. Kortom: mijn aanpak zorgt voor medewerkers die op een borrel op vrijdagavond vertellen dat hun werk het mooiste werk van de wereld is.

Over mij

Ik ben coach en gebruik de ‘Kerntalenten-methode’ vaak als krachtig kader en startpunt van een (volledig) coachtraject. Ik combineer mijn jarenlange werkervaring in het bedrijfsleven, o.a. op het gebied van HR en re-integratietrajecten – met een liefdevolle en positieve manier van begeleiden. Mijn certificaten van StiR!, Coretalents en Noloc bewijzen dat ik mijn vak serieus neem, dat ik mezelf voortdurend ontwikkel en dat je bij mij aan het juiste adres bent.

Deze pitch vertelt mijn verhaal en meerwaarde voor jou in enkele slides.

Formulier