Doelgericht en grondig…

…inzicht in wie je bent, wat je unieke talenten zijn, wat jouw essentie is, wat je wilt in jouw leven. Ontdekken hoe jij je (werkende) leven kunt matchen met je talenten, met wie je wilt zijn en wat je wilt doen, met jouw potentieel. Zodat jij een leven ‘in flow’ kunt creëren en (weer) geïnspireerd leeft en werkt.

 

Een uitgebreid begeleidingstraject is uitermate effectief en succesvol als je burn-out of stress-gerelateerde klachten ervaart, bij loopbaanvragen, outplacement of als je het gevoel hebt vast te zitten in je werk of leven. Het past ook uitstekend bij mensen die heel graag een stap willen zetten in hun leven of loopbaan die veel beter aansluit bij wie zij willen zijn, bij wat hun missie is.

Soms is het inzetten van de ‘Kerntalenten-methode’ al voldoende om jezelf diepgaander te leren kennen en je eigen unieke talenten
te ontdekken. Het is zo inspirerend en verhelderend om jezelf beter te leren kennen! Zo ontdek je concreet in welke richting je je
werk of leven kunt of wilt ontwikkelen.

Er zijn momenten dat je voelt dat je ‘wegdrijft’ van je mooie intenties, van je krachtige zelf. Omdat je het een poos weinig aandacht hebt gegeven, omdat er veel speelt in je leven of om welke reden dan ook. Misschien veranderen de omstandigheden in je leven of dienen zich (nieuwe) thema’s of problemen aan die jouw aandacht vragen. Speelt dit bij jou, dan is coaching de meest passende werkwijze.

Concrete resultaten

 

Ik vind het belangrijk dat jij concrete resultaten haalt. Concrete resultaten zoals: actief solliciteren, het aangaan van nieuwe uitdagingen, je werk of leven anders inrichten, je energiek voelen, innerlijke rust of balans ervaren, luisteren naar je innerlijk weten, anders reageren op situaties, anders communiceren met je omgeving, meer zelfvertrouwen, meer ruimte en mogelijkheden voelen en ervaren om problemen op te lossen, etc.

Ik heb meestal een focus op het ‘werkende leven’, omdat ‘werk’ voor velen een essentieel onderdeel is van hun leven. Tegelijkertijd gaan de inzichten die je krijgt en de persoonlijke ontwikkeling die je doormaakt over je volledige leven. Want als je jouw unieke, persoonlijke kracht ervaart, dan voel je dit zowel in je werk als privé. Je past dat wat je hebt verkregen aan kennis, ervaring en inzichten toe in alles wat je doet. Je ervaart flow.