Doelgericht en grondig…

…inzicht in wie je bent,  wat je talenten zijn en wat je wilt in jouw leven. Samen zorgen we ervoor dat je (werkende) leven matcht met je talenten en jij een leven ‘in flow’ kunt creëren. 

Ik gebruik de ‘KernTalenten-methode’ als krachtig kader en startpunt van ons coachtraject. Een traject dat uitermate efficiënt en succesvol is voor mensen die kampen met een burn-out, stress-gerelateerde klachten of met het gevoel vast te zitten. 

Een volledig traject

Een volledig traject duurt zes maanden. Onderstaande heb ik uiteengezet hoe zo’n traject in algemene zin verloopt, al is ieder traject maatwerk.

Laat je niet afschrikken door deze termijn. Sommige coachees hebben al voldoende zelfinzicht en inspiratie aan de hand van hun KernTalenten Analyse om op eigen voet verder te gaan – en hebben dus geen behoefte aan een volledig traject. Daarnaast ervaren al mijn cliënten direct vanaf het begin verbetering in hun situatie. Alleen al het ontdekken van jouw eigen unieke talenten is zó bevrijdend en genereert zoveel positieve energie.

U

De aanvang

Jouw essentie en talenten leren kennen: een analyse aan de hand van de ‘KernTalenten-methode’

 • Dagdeel 1: analyse aan de hand van jouw kindertijd
 • Dagdeel 2: hoe is jouw leven tot nu toe gelopen en wat belemmert je om jouw potentieel volledig te benutten?

Rapportage en bespreken van het rapport

Kloppen de bevindingen? Herken jij jezelf in het rapport van de KernTalenten Analyse?

Het bepalen van de doelstellingen van het coachtraject

Waar wil jij staan en wat wil jij bereikt hebben als het traject is afgerond?

 

Contact

Eens per maand hebben we coachgesprekken waarbij de volgende onderwerpen in deze volgorde aan bod komen –  op een manier die bij jou past en voor jou mogelijk is: persoonlijk, via skype of soortgelijk, telefonisch:

 • Zelfacceptatie en zelfzorg
 • Hoe ziet het leven eruit dat jij wilt leiden? Wat, waar, hoe, waarom?
 • Welke stappen kun jij gaan zetten om te gaan doen wat jij leuk vindt? Op een manier waar jij energie van krijgt? 
 • Steeds houden we hierbij jouw doelen voor ogen en checken we of de stappen die jij gaat zetten jou helpen jouw doelen te realiseren
\

Dichter bij je doelen

Gedurende onze gesprekken ben je zelf aan het werk om stapsgewijs dichterbij je doelen te komen.

  R

  De afronding: terug- en vooruitkijken

  Samen kijken we terug op de stappen die je hebt gezet, waar je vandaan kwam en hoe je er nu voor staat; samen kijken we ook vooruit naar hoe je zelfstandig verder gaat om jouw ideale leven te leiden.

  Concrete resultaten

  Ik ben pas tevreden als er concrete resultaten zijn behaald: resultaten als daadwerkelijk solliciteren, het aangaan van een nieuwe uitdaging of het energiek oppakken van je leven. Ik heb een focus op het ‘werkende leven’, omdat het werkende leven zo’n essentieel onderdeel is van je leven. Maar je werkende leven loopt parallel met je volledige leven: sta je écht in je kracht, dan sta je zowel zakelijk als privé in je kracht en heb je plezier in alles wat je doet. 

  Je bent dan in flow.