Talentenexpert logo

Je bent helaas niet voor niets op deze pagina terecht gekomen. Zit je niet zo lekker in je vel? Maak je je zorgen over je mentale gezondheid? Wil je zelf onderzoeken hoe het écht met je gaat? Heb je het gevoel dat je overspannen bent of wordt, of dat je tegen een burn-out zit?

Graag bied ik je een veelgebruikte, wetenschappelijk onderbouwde zelftest aan. Deze test is een zelfbeoordelings-vragenlijst om de mate van een burn-out te meten.

Het invullen van de vragenlijst neemt slechts vijf minuten van je tijd in beslag.

Dit zeggen andere over mij

Tom van den Beucken

Tom van den Beucken

“Het traject met Marianne heeft enorm veel voor mij betekend. Het heeft het voor mij mogelijk gemaakt om de laatste periode bij mijn huidige werkgever goed af te ronden. Ik kan Marianne iedereen aanbevelen die niet precies weet wat hij wil, die niet zeker weet of hij op de juiste plek zit of welke kant hij op wil……

Julia Nowak
Julia Nowak

“Ik zal mijn leven lang niet vergeten wat Marianne voor mij heeft gedaan. Ik heb ‘nee’ leren zeggen en geleerd duidelijk te maken aan mijn team wat ik van ze verwacht. Ik voel me soms nog twijfelachtig, maar tegelijkertijd voel ik me ook veel sterker. Ik voel meer rust van binnen. Als mensen in mijn team kritisch zijn, vat ik dit niet persoonlijk op.”

Milou Boots
Milou Boots

“Ik heb een grondig zelfinzicht verkregen, veel meer zelfkennis, ik handel bewuster en veel meer onderbouwd. Ik heb inzicht gekregen in waar nu echt mijn behoeftes liggen, wat ik leuk vind om te doen en waar ik energie van krijg. Maar ook dat ik nu weet hoe en waarmee ik mezelf kan ontwikkelen, op een manier die echt bij me past”

De zelftest: belangrijk om te weten

Met het invullen van de zelftest kan geen burn-out diagnose worden gesteld. Daarvoor is een uitgebreider onderzoek nodig van een professional, zoals je huisarts of je bedrijfsarts. De vragenlijst kan wél een graadmeter zijn voor jezelf: ‘Hoe goed gaat het met mij?’

Vraag de zelftest aan

Naam

Marianne Backx

KernTalentenanalist en Intuïtief coach

Mijn naam is Marianne Backx en ik combineer mijn jarenlange werkervaring – o.a. op het gebied van HR en re-integratietrajecten – aan een liefdevolle en positieve manier van begeleiden. Ik creëer een veilige omgeving voor jou, doordat ik rustig, sensitief, empathisch en intuïtief ben. Ik zal nooit oordelen: alles wat er is, mag er zijn.